Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/15/160615/maxgolf.se/gen-db-user.inc on line 21 Köpinformation MaxGolf.se
MaxGolf logotype


Välkommen till MaxGolf.se!


 Startsidan 

 Köpinformation 
 Om oss 
 Kontakta oss 

 Badrum 
 Exlusivt 
 Extra onödigt 
 Kläder 
 Personligt 
 Tillfälliga fynd 
 Träning 

Sök bland
våra artiklar:

 

Köpinformation

Att handla

Vi levererar till kunder i Sverige. Kunder i andra länder ombedes vänligen ta kontakt via info(a)maxgolf.se med önskemål.

Alla priser är inklusive moms. För att beställa väljer du vara och lägger dem i kundkorgen. När du har valt dina varor klickar du på "Gå till kassan". Du får då lämna namn och adressuppgifter. Uppge också telefonnummer och e-postadress så att vi kan kontakta dig ifall det är något som är fel eller om en vara tagit slut.

Du får en bekräftelse via e-post när beställningen är mottagen. Om du väljer att handla med direktbetalning så hittar du även uppgifter om vårt bankgironummer på orderbekräftelsen.

Du har också möjlighet att välja om du vill att vi ska delleverera om varor tagit slut eller om du vill ha hela leveransen samlad. Fördelen med samlad leverans är att du slipper dubbla fraktkostnader.

Betalning och frakt

Man kan betala via postförskott eller med direktbetalning. Vid direktbetalning utgår ingen postförskottsavgift. Fraktkostnaden är 60 kr upp till 800 kronors ordervärde. Över 800 kr ingår frakten. Vi använder oss av postens brev/postpaket. Postförskottsavgiften är ca 40 kr (olika beroende på om varorna kan skickas som brev eller paket).

Om du har vägarna förbi Uppsala kan du välja att hämta dina varor i receptionen på Söderby GK om du väljer direktbetalning. Då utgår ingen fraktkostnad.

Direktbetalning

Direktbetalning görs genom att sätta in det angivna beloppet på: Bankgiro: 5633-6605 Ange ditt namn och ordernummer på insättningen. Din order skickas så snart pengarna är oss tillhanda.

Leveranstid

Vår strävan är att leverera din order så snabbt som möjligt. Vi skickar normalt varorna inom 3-5 arbetsdagar. Om någon vara har tagit slut, meddelar vi dig, bevakar vi din order och levererar så snart vi kan. De varor som är noterade som beställningsvaror finns normalt inte i vårt lager. De levereras inom 10-20 dagar.

Ej utlösta paket

För försändelser som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kunden för fraktkostnaden fram och åter av det aktuella paketet samt en hanteringskostnad på 250 kr.

Returrätt

Skulle du av någon anledning ångra ditt köp har du möjlighet att inom 14 dagar returnera varan. Varan måste vid retur vara oanvänd och eventuell förpackning obruten. Vid retur måste varan förpackas väl. Du får själv bekosta frakten tillbaka till oss. Returnerad vara får ej skickas som postförskott eller efterkrav. Om så sker löser vi ej ut sändningen som får gå i retur till dig. När vi mottagit och kontrollerat varan får du pengarna tillbaka förutom vår kostnad för frakten. Returrätt gäller ej reavaror vars pris benämns "specialpris".

Reklamationer

Om varan är behäftad med fel, om vi levererat fel vara eller om varan transportskadats kontaktar du oss snarast via e-post info(a)maxgolf.se. Vi kommer då överens om hur vi löser det uppkomna problemet.

Produktgaranti

För de försålda produkterna gäller respektive tillverkarens garantivillkor. Vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser samt försäljningsvillkor utan varsel. Du måste som kund ta del av dessa innan du skickar din beställning.©  2021 MaxGolf.se
MaxGolf handelsbolag, Skärfälten 8, 755 91 UPPSALA
Tel: 0731078731, Plusgiro: 1342454-4